Slim spuiten voor maximaal effect met CropVision Gewis

Slim spuiten met CropVision Gewis voor slechts € 375,- per jaar

Bekijk hier onze klantenervaring.

Bewust spuiten met de juiste dosering

Slim spuiten is bewust spuiten voor maximaal effect. Het nieuwe adviesprogramma CropVision Gewis geeft u elk moment inzicht in het effect van het spuitmiddel in relatie tot de weersomstandigheden. Zo voorkomt u mislukte bespuitingen of gewasschade. Bovendien weet u wanneer de weersomstandigheden het toelaten om de dosering te verlagen.

Al meer dan 20 jaar geeft Gewis betrouwbaar advies aan telers en adviseurs. Het programma is nu geheel vernieuwd en net als alle andere CropVision programma’s volledig online. CropVision Gewis is inzetbaar voor alle gewassen, middelen en tankmixen. Het programma beoordeelt de effectiviteit van een bespuiting onder andere aan de hand van waslaagontwikkeling, hechting, opname, transport via wortels gerelateerd aan de locale weersomstandigheden. Bovendien heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van weerstations. Kortom, u krijgt veel inzicht en een betrouwbaar advies.

Slimmer en effectiever spuiten
met CropVision Gewis

 • Actueel advies over juiste spuitmoment en dosering

  CropVision Gewis vertelt u voor elk middel wanneer u het beste kunt spuiten voor het hoogste effect. Een paar uur wachten kan betekenen dat uw bespuiting meer effect heeft. Past het spuitmoment niet in uw schema? Geen probleem. Op het moment dat het u past geeft CropVision Gewis een actueel advies over de dosering . Eventueel kunt u ook uw dosering verlagen en mogelijk geld besparen.

 • Voorkomen van mislukte bespuitingen en gewasschade

  CropVision Gewis geeft u extra zekerheid dat uw bespuiting goed slaagt, dat u niet voor niets spuit, of dat uw gewassen schade oplopen door overdosering. Juist omdat zoveel verschillende processen invloed hebben op het effect van een bespuiting kan een goed en betrouwbaar adviessysteem u hierbij goed helpen.

 • Besparing van middelen zodra het weer het toelaat

  U weet wanneer de omstandigheden het toelaten om de dosering te verlagen. Dat scheelt behoorlijk in uw portemonnee. 

 • Werkt samen met CropVision of stand-alone

  CropVision Gewis werkt goed samen met CropVision teeltregistratie. Tankmixen en keuzelijsten voor gewassen en middelen worden bijvoorbeeld automatisch overgenomen. Heeft u geen CropVision? Geen probleem. CropVision Gewis werkt ook prima zonder CropVision teeltregistratie.

 • Inzetbaar voor alle gewassen, middelen en tankmixen

  AgroVision heeft de adviezen gekoppeld aan een databank waarin alle eigenschappen van gewasbeschermingsmiddelen zijn opgeslagen. In handige grafieken ziet u het effect van een complete mix. In een volgend scherm kunt u het effect opvragen van de afzonderlijke componenten. Cropvision Gewis beoordeelt de effectiviteit van een bespuiting ook per gewas aan de hand van processen als waslaagontwikkeling, hechting, opname, transport via wortels gerelateerd aan de locale weerverwachting.

 • Toegang tot uitgebreid netwerk weerstations

  CropVision Gewis maakt gebruik van de lokale weergegevens van de afgelopen periode en de actuele regionale weersverwachting. U krijgt toegang tot het volledige weerstationnetwerk van AgroVision.

 • PlanetProof - draagt bij aan duurzaam gebruik middelen

  Met CropVision Gewis spuit u nooit te veel. Dit is ook nog eens goed voor het milieu. Het gebruik van CropVision Gewis levert daarom 2 bonuspunten op voor het PlanetProof certificaat. Mooi meegenomen toch?

 • Deskundig supportteam met mensen uit de praktijk

  CropVision is ontwikkeld voor en door akkerbouwers. Meer dan 25 jaar ervaring en kennis zit in de ontwikkeling van de teeltsoftware. Bovendien hebben al onze helpdesk medewerkers een agrarische achtergrond. Ons team weet wat er speelt, deelt dezelfde passie en beantwoord graag al uw vragen.

Score effectief spuiten

Een score in het groen betekent beter dan gemiddelde omstandigheden. Het advies is natuurlijk te proberen uw bespuitingen in die perioden uit te voeren. De kans op een goed effect is dan het grootst. Bij sommige middelen kan het betekenen dat een doserings-verlaging mogelijk is.

Kees Vrolijk 'Vooral als de omstandigheden
minder gunstig zijn raadpleeg ik het programma'.

Meer informatie? Vul uw gegevens in of bel 0570 664 115