CropVision Samen bouwen aan een duurzame wereld

Start nu met CropVision en verdien uw PlanetProof bonuspunten

Lees hier het uitgebreide artikel wat CropVision doet voor Planet Proof

Duurzame gewasbescherming met CropVision teeltmodules

Als het aan de supermarkten ligt, vindt u aardappelen, groenten en fruit voortaan onder het label PlanetProof (voorheen Milieukeur) in de schappen. Om het certificaat te halen moet je aan een groot aantal eisen voldoen; goed gedrag wordt beloond met bonuspunten.

CropVision helpt u duurzame keuzes te maken op het gebied van gewasbescherming, het actieve stofgebruik, bemesting en vruchtwisseling. Dit is ook nog eens goed voor het milieu. Met CropVision heeft u automatisch toegang tot PlanetProof functionaliteit en verdient u ook nog bonuspunten om het certificaat te halen.

Start nu met CropVision of CropVision Gewis en ontvang uw bonuspunten

Verdien uw bonuspunten met CropVision

Voldoe aan alle certificeringen met CropVision Teeltregistratie
Verdien 1 bonuspunt

Met CropVision Teeltregistratie legt u snel en eenvoudig uw teeltregistraties vast. Het programma controleert en signaleert het middelengebruik. U maakt bovendien het actieve stof gebruik direct inzichtelijk. Daarmee voldoet u automatisch aan alle wettelijke eisen en certificeringen zoals PlanetProof.

Slim spuiten voor maximaal effect met CropVision
Verdien 2 bonuspunten

Met CropVision Gewis krijgt u actueel advies over het juiste spuitmoment en de dosering. U spuit nooit te veel en u heeft maximaal rendement van uw bespuiting.

Ontvang dagelijks uitgebreid advies CropVison Adviesberichten
Verdien 2 tot 4 bonuspunten

Elk ochtend ontvangt u voor ziekten als Phytophthora en Bladvlekkenziekten uigebreide informatie over ziektedruk, infectiekans en spuitomstandigheden

Kees Vogelaar, teeltadviseur AgroVision
Op een aantal punten maken we het u makkelijker om aan de voorwaarden te voldoen. Lees in het artikel mijn tips

Ik heb interesse in CropVision Teeltregistratie of CropVision Gewis en ontvang graag dit seizoen een adviesbericht naar keuze in mijn mailbox

Interesse in: