CropVision Teeltalarm De actuele ziektedruk altijd bij de hand

Voor slechts € 139,- altijd een actueel overzicht op uw mobiel

Of vul hier uw gegevens in, dan bellen wij u binnen één werkdag terug.

CropVision Teeltalarm

Met de CropVision TeeltAlarm app heeft u altijd een actueel overzicht van de ziektedruk in uw regio bij de hand. Op uw mobiel ziet u in één oogopslag de ontwikkeling in ziektedruk van ziekten zoals Phytophthora in aardappelen en Fusarium in Tarwe. Zo bent u tijdig gewaarschuwd en maakt u de juiste keuzes op het gebied van gewasbescherming.

Meer inzicht in de ziekteontwikkeling


In de App kunt u kiezen uit 14 verschillende gewassen. De app geeft de ontwikkeling per ziekte weer op een schaal van 0-100 met een maximale ziektedruk van 100. De trend in ziekteontwikkeling wordt weergegeven voor de komende 72 uur.
In de grafiek ziet u de ontwikkeling van de ziektedruk voor een periode van 9 dagen (6 dagen in het verleden en 3 dagen vooruit). Alle grafieken van veel voorkomende ziekten worden hier onder elkaar getoond.

Voordelen

  • Altijd en overal een actueel inzicht in de ziektedruk
  • Toegang tot regionale weersgegevens en weersverwachting

    CropVision Teeltalarm maakt gebruik van de regionaal gemeten weergegevens van de KNMI meetstations van de afgelopen periode en de actuele weersverachting. U krijgt toegang tot landelijke meetnet van het KNMI.

  • Actuele informatie voor 14 gewassen

    U kunt kiezen uit de volgende gewassen: Tulp, Aardappelen, Asperges, Gerst, Gladiool, Knolselderij, Kool, Lelie, Prei, Sla, Suikerbieten, Tarwe, Uien, Wortelen. 

  • Extra zekerheid: u kunt altijd vooruit denken
  • Eenvoudig te installeren als app op uw mobiel
  • Draagt bij aan duurzaam gebruik middelen

Score effectief spuiten

Een score in het groen betekent beter dan gemiddelde omstandigheden. Het advies is natuurlijk te proberen uw bespuitingen in die perioden uit te voeren. De kans op een goed effect is dan het grootst. Bij sommige middelen kan het betekenen dat een doserings-verlaging mogelijk is.

Kees Vrolijk 'Vooral als de omstandigheden
minder gunstig zijn raadpleeg ik het programma'.

Direct van start met CropVision Teeltalarm voor slechts € 139 per seizoen?
Vul uw gegevens in of bel 0570 664 115